AcasăActualitateAdidaşi contrafăcuţi, confiscaţi în P.T.F. Constanţa Sud Agigea

Adidaşi contrafăcuţi, confiscaţi în P.T.F. Constanţa Sud Agigea

În data de 08.08.2016, între orele 10.00 – 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat în baza analizei de risc controlul amănunţit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

Administratorii desemnaţi ai societăţii comerciale în cauză sunt trei cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 30 – 33 de ani, toţi fiind domiciliaţi în Bucureşti.

În urma controlului au fost descoperite 1.488 perechi încălţăminte sport pentru femei, care purtau însemnele unor mărci cunoscute şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile în valoare de 150.000 lei dacă ar fi originale au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.