AcasăActualitate5 accidente rutiere şi 294 de amenzi, în 24 de ore

5 accidente rutiere şi 294 de amenzi, în 24 de ore

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 294  sancţiuni contravenţionale, în valoare de 54.050 lei.

Accidente rutiere  

 La data de 11 decembrie a.c., ora 11.50, I. V. Petrică, de 27 de ani, din Constanţa, a condus, efectuând manevra de mers înapoi, o autoutilitară, pe aleea din dreptul blocului E2, zona Tomis 2, şi ajungând în dreptul porţii de acces în piaţă, a surprins şi accidentat grav ( stare comatoasă ) pe N. Constanţa, de 72 de ani, din Constanţa, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, prin spatele autoutilitarei.

-La data de 11 decembrie a.c., ora 06.28, P. Ionuţ, de 24 de ani, din localitatea Mircea Vodă, a condus un autoturism, pe DN 3, dinspre oraş Murfatlar către municipiul Constanţa şi ajungând la marcajul pietonal situat în vecinătatea intersecţiei cu strada Împăratul Traian, surprinde şi accidentează grav pe F. Maria, de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile în mod regulamentar, pe marcajul pietonal.

-La data de 11decembrie a.c., ora 11.00, R. Viorel, de 32 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism, pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Ferdinand şi ajungând la marcajul pietonal din zona unui mall, a surprins şi accidentat uşor pe numita T. Nicoleta, de 38 de ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din dreapta conducătorului auto.

La data de 11 decembrie a.c., ora 17.00, G. S. Ionuţ, de 20 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism, pe strada Ion Raţiu din municipiu şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Tomis a surprins şi accidentat uşor pe numitul G. D. Christian, de 19 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal din dreapta conducătorului auto.