AcasăActualitateVreme nefavorabilă în județul Constanța. Societatea „Drumuri Județene Constanța”, pregătită să intervină

Vreme nefavorabilă în județul Constanța. Societatea „Drumuri Județene Constanța”, pregătită să intervină

Acest sfârșit de săptămână vine cu vreme nefavorabilă în județul Constanța. Conform meteorologilor, mai multe zone vor fi afectate de ploi și ninsori viscolite.

”Societatea „Drumuri Județene Constanța” S.A. este gata de acțiune. Avem în stoc 16.000 de tone de material antiderapant și 52.000 de litri de motorină. Echipele DJCT vor patrula în permanență pe toate tronsoanele de drumuri județene și vor acționa atunci când situația o va impune. La nivelul companiei, de mâine serviciul de permanență va fi active atât la sediul central cât și în toate secțiile.

Rugăm participanții la traficul rutier ca înainte de a pleca la drum să se informeze la Dispeceratul nostru cu privire la starea drumurilor, să plece doar cu autoturismul echipat corespunzător și numai dacă este necesară deplasarea.

Pentru eventuale probleme apărute pe drumurile județene constănțene vă stă la dispoziție numărul de telefon 0241 630 696.”, transmit reprezentanții „Drumuri Județene Constanța”