AcasăActualitateVIDEO - Marian Ilie, candidatul PNL la Primăria Luncavița, își amenință și...

VIDEO – Marian Ilie, candidatul PNL la Primăria Luncavița, își amenință și își jignește concetățenii

Se spune că ce fac și ce zic candidații în campaniile electorale nu trebuie luat în serios. În această perioadă este permis orice.

Pe de altă parte, ce fac și ce spun acum ne arată ce fel de oameni sunt și ne ajută să decidem cine merită sau nu votul nostru.

În toate trebuie să existe o limită, iar această și-o trasează fiecare în funcție de educație, caracter sau bun-simț. Dorința de a obține o funcție publică nu scuză comportamentele mizerabile, jignirile, amenințările etc.

O astfel de situație am întâlnit în comuna Luncavița, acolo unde Marian Ilie, candidatul PNL la primărie și angajat în cadrul instituției, arată că nu are niciun strop de respect față de alegătorii care nu-l simpatizează.

Marian Ilie, fratele primarului municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, a postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care îl denigrează și îl amenință într-o manieră josnică pe un locuitor al comunei, un bărbat plecat la muncă în străinătate.

Ilie vorbește fără nicio rușine despre copilul omului, despre probleme din familia sa și îl amenință cu plângeri penale. Comportamentul suburban al candidatului este greu de înțeles dacă ținem cont de faptul că Marian Ilie a absolvit Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie la Universitatea Ovidius. Toleranța, iertarea, empatia ar trebui să îl definească pe acest individ ce se vrea primar într-o comunitate în care există oameni cu păreri și viziuni diferite.

Este greu de înțeles cum o persoană care a studiat Teologie poate să se comporte în asemenea hal cu semenii săi.

”Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți!”

Nu este și cazul lui Marian Ilie. Un om care jignește copiii și familiile altora pentru a accede la o funcție nu are ce căuta într-o poziție publică.

Nici măcar la ușa Primăriei Luncavița nu ar trebui să ajungă.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.