Valentin Vrabie: ”Spitalul Municipal Medgidia este pregătit să facă față oricăror situații medicale”

Ținând cont de situația creată la nivel internațional cu privire la creșterea semnificativă a numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, în contextul epidemiologic actual, pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor, a fost luată măsura achiziționării și instalării unui cort necesar triajului pacienților Spitalului Municipal Medgidia.

Cortul confecționat din material impermeabil, ignifugat, rezistent la precipitații abundente și raze UV, iluminat și încălzit cu panouri radiante este prevăzut cu paturi pliante și saci de dormit.

Până în acest moment, în municipiul Medgidia NU a fost confirmat niciun caz de infectare cu virusul COVID – 19 iar Spitalul Municipal Medgidia este pregătit să facă față oricăror situații medicale care ar putea să apară, fiind dotat inclusiv cu centrifugă și medii de cultură pentru recoltare și transport probe biologice.

Încercările de manipulare, dezinformarea publicului, propaganda, adevărurile alternative propagate în mediul online și pe rețelele de socializare din municipiul Medgidia trebuie să ne facă mai vigilenţi ca niciodată, determinându-ne să ne informăm doar din surse oficiale.

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere. Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane! Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autoritățile competente, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!”, a transmis Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia.

De asemenea, Primăria municipiului Medgidia informează că începând de astăzi 16 martie până la data de 31 martie 2020, suspendă toate activitățile care implică relația cu publicul. Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail la adresa office@primaria-medgidia.ro sau accesând site-ul primaria-medgidia.ro.

În acest sens programul de încasare al taxelor și impozitelor locale cu acordarea bonificației aferente de 10%, se va prelungi până la data de 30 iunie 2020.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult