Valentin Vrabie, mesaj de solidaritate către locuitorii municipiului Medgidia

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a transmis un mesaj de solidaritate către locuitorii orașului, mesaj prin care îi îndeamnă pe oameni ca în această perioada grea pentru toată lumea să dea dovadă de înțelegere și unitate.

Stimați locuitori ai municipiului Medgidia, traversăm cu toții o perioadă dificilă, care reprezintă în esență un test de solidaritate. O perioadă în care valorile de bază ale noastre, ca indivizi, ies la iveală și vorbesc despre noi, despre caracterul și sufletul nostru.


Din păcate, pandemia de coronavirus este pentru unii indivizi o ocazie de a profita de îngrijorarea oamenilor, de a manipula, a dezinforma și de a face campanie electorală mascată.

Și cum informația circulă mai repede decât virusul, se încearcă prin mediul online dezbinarea comunității, intoxicarea cu informații false care au rolul de a destabiliza și de a arunca în derizoriu toate eforturile administrației publice locale, de a ține sub control situația existentă.

Vă asigur și pe această cale că autoritățile locale sunt total implicate și vigilente, tratând cu maximă responsabilitate pericolul cu care ne confruntăm, tocmai pentru a limita propagarea acestuia!

Nu este momentul să ne certăm, să căutăm vinovați acolo unde nu sunt, să vedem paiul din ochiul altora fără să vedem bârna din ochiul nostru!

Vom trece împreună peste această încercare însă fiind responsabili, respectând toate regulile de igienă, având încredere în deciziile autorităților, fiind solidari și având grijă unii de alții!

ÎMPREUNĂ vom trece cu bine peste această situaţie!”, a transmis Valentin Vrabie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult