AcasăActualitateUn nou weekend incendiar în Mamaia şi Constanţa. Iată calendarul acestui sfârşit...

Un nou weekend incendiar în Mamaia şi Constanţa. Iată calendarul acestui sfârşit de săptămână

Intrăm în ultima luna a verii dar calendarul de evenimente al acestui sezon estival continuă să ofere surprize în materie de evenimente și activități pentru turiști.

Obișnuiți ca, pe timpul verii, weekendul să fie în fiecare zi, turiștii sunt așteptați să își identifice evenimentele și activitățile potrivite, atât pentru familii cu copii, cât și pentru iubitorii de distracție și viață de noapte.

Luna august vine cu și mai multe surprize, astfel încât, la finalul sezonului, să vorbim despre o vară record de turiști și vânzări pe litoralul românesc. 

Cultură, modă, sport, concerte, festivaluri, expoziții, istorie, teatru, nume celebre și artiști români sau internaționali, sunt ingrediente care nu au lipsit de pe lista evenimentelor de care ne-am bucurat și de care urmează să ne bucurăm în stațiunea Mamaia, Satul de Vacanță și Constanța.

Seria concertelor și evenimentelor culturale continuă în Constanța și în stațiunea Mamaia.

În această seară participăm la cea mai stralucitorare gală din Mamaia, Gală Mamaia Music Awards, începând cu oră 20:30, la Piațeta Perla, unde, pe covorul roșu vor urca nume din industria muzicală românească precum Paula Seling, Adrian Enache, Marcel Pavel și mulți alții.

Evenimentul face parte din calendarul de evenimente Mamaia Style, iar, pentru al doilea an consecutiv, Asociația Litoral – Delta Dunării devine partener oficial în promovarea și susţinerea acestui eveniment, din taxa de promovare a agenților economici din Mamaia și Satul de Vacanță.

Un eveniment care deasemenea face parte din calendarul Asociației Litoral – Delta Dunării este și “O Vară de Poveste”, seria de petreceri și evenimente pentru cei mici, dar și pentru părinți, care fie se pot alătura paradei personajelor de poveste din Piațeta Cazino, începând cu oră 19:00, fie pot fi spectatorii unor numere de magie, pictură pe față și concerte în Satul de Vacanță, începând cu ora 18:00.

Piațeta Cazino găzduiește, până pe 4 septembrie, în fiecare weekend, începând cu ora 20:00, “Festivalul Verii”, sub conceptul “Carusel COOLtural”, cu piese de teatru și momente muzicale, pe scena căruia au urcat deja foarte multe nume celebre, interpreți de muzică și actori.

Piața Ovidiu vă invită la al treilea weekend de SummerKiss Live Concerts, cu o lista de artiști ai momentului, cu cele mai ascultate, difuzate și fredonate piese, sâmbătă incepand cu ora 20:00.

Rămânem în zona concertelor și distracției și nu avem cum să nu menționam cele mai cool petreceri din cluburile din Mamaia, pe plajă sau pe piscină, care, weekend de weekend, au umplut serile și au adus publicului nume celebre din industria muzicală românească și internațională.

Printre atracțiile estivale rămân plimbările cu telegondola sau cu autobuzul etajat, o bălăceală de neuitat în parcul acvatic Aqua Magic, dar și o vizită la Delfinariul din Constanța, care mâine, 5 august, vă invită, începând cu ora 10:00, la Ziua Delfinului, cu un program interactiv atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. 

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța va așteaptă toată luna august să vizitați exponatul Basorelief Mithriatic descoperit la Constanța.

De asemenera, vor fi organizate numeroase evenimente pentru a sărbători Ziua Marinei Române, în perioada 4-15 august. Vineri, 5 august, orele 19:00 – 20:30, turistii sunt asteptati la concertul sustinut de Muzica Militara a Fortelor Navale in Statiunea Mamaia, Piateta Perla, iar sambata, 6 august, intre orele 09:00 – 19:00, avem Ziua Portilor Deschise in Portul Militar si la Muzeul Marinei din Constanta.

Dacă v-am convins că vara cele mai frumoase evenimente se întâmplă în Stațiunea Mamaia, încă aveți timp să va pregătiți bagajele pentru un sejur de excepție pe litoralul românesc.