Un nou sens giratoriu va fi amenajat la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu

”Un nou sens giratoriu va fi amenajat la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu pentru fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto. Resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: sezon estival(cu flux prioritar pe direcția bulevardul Aurel Vlaicu- Năvodari) și extrasezon când se vor aplica regulile de circulație dintr-un sens giratoriu.

Amenajarea rutieră presupune un proces complex care va integra reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și măsurile din cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și Stațiunea Mamaia“.

Lucrările de amenajare a noului sens giratoriu se vor desfășura începând cu data 4 mai 2022. Construcția este una provizorie, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră.

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către Primăria Constanța. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult