AcasăActualitateTrei zile de sărbătoare, la Tulcea. Consiliul Județean inaugurează Faleza ”Ivan Patzaichin”

Trei zile de sărbătoare, la Tulcea. Consiliul Județean inaugurează Faleza ”Ivan Patzaichin”

La sfârșitul acestei săptămâni, la Tulcea va avea loc un eveniment memorabil, inaugurarea Falezei ”Ivan Patzaichin”. Este vorba despre una dintre cele mai importante investiții din județul Tulcea, o infrastructură portuară nouă cu o suprafață de peste 36.000 de mp, și o promenadă modernă.

Finalizarea proiectului este un motiv de sărbătoare, astfel că odată cu inaugurarea, tulcenii sunt invitați să participe la festivalul Delta Waves Fest.

Localnicii, dar și turiști sunt invitați pe faleză unde vor avea parte de trei zile de concerte cu artiști și trupe precum The Motans, Pasărea Rock, Ștefan Bănică, Horia Brenciu sau Alexandra Ungureanu.

”Momentul așteptat de noi toți a sosit. Vă invit la Inaugurarea Falezei Ivan Patzaichin-Delta Waves Fest!

Dacă acum câțiva ani doar ne imaginam că ne putem plimba pe o faleză nouă, în prezent, Consiliul Județean Tulcea a realizat poate cel mai dorit proiect al tulcenilor.

Faleza „Ivan Patzaichin” Tulcea reprezintă principala zonă de promenadă pentru tulceni și un reper pentru județul Tulcea și pentru industria turismului, aceasta fiind o veritabilă poartă de intrare în Delta Dunării.

Acestea fiind spuse, dăm startul evenimentelor în noul port turistic prin Delta Waves Fest, cel mai mare și complex spectacol din istoria recentă a județului.

Festivalul va fi o călătorie între nou şi vechi, trecut şi viitor, tradiţie şi modernitate. Pe aer, apă şi uscat, am pregătit evenimente speciale, de la show-uri aviatice, de drone, de laser, până la petreceri tematice cu DJ, scenă pe apă, gastronomie tradițională și contemporană. Toate acestea, și multe altele vor fi expuse într-o manieră festivă timp de 3 zile, acompaniate de concerte cu artiști consacrați din România.”, a declarat Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.