Trei constănțeni, reținuți pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată

La data de 02.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților M.R.O., D.C.M. și T.O.I., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată.

 

În cauză s-a stabilit faptul că inculpații desfășoară activități de comercializare de droguri de risc şi de mare risc – cocaină, LSD, ecstasy şi Cannabis.

 


La data de 01.07.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților în timp ce încercau sa comercializeze 40 de comprimate de MDMA și 1 gr. de cocaină contra sumei de 1.650 lei.

 


La aceeași dată, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului București, în urma cărora au fost ridicate 37 de comprimate de MDMA și amfetamină, aproximativ 698 de grame de cannabis, 66 de semințe de cannabis, 18 grame de rezină de cannabis, 15 grame de MDMA, 2 cântare electronice, 3 grindere, 2 laptopuri, 1 video recorder, 5 telefoane mobile, precum și sumele de 18.800 de lei, 900 de euro, 2.300 de dolari și 50 de lire.

 


Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale București.

 


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult