AcasăActualitateTrecerea de pietoni cu scuar de pe strada Soveja, din dreptul fostelor...

Trecerea de pietoni cu scuar de pe strada Soveja, din dreptul fostelor galerii, se desființează

Ca urmare a lucrărilor de modernizare a trecerii de pietoni situate pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu, și transformarea acesteia într-o trecere cu scuar, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a luat decizia desființării trecerii de pietoni din dreptul fostelor galerii Soveja.  

 Decizia a fost luată cu scopul fluidizării traficului rutier, întrucât circulația autoturismelor era fragmentată din cauza existenței a 3 treceri de pietoni pe o distanță de aproximativ 200 de metri. Desființarea acesteia se realizează cu aprobarea Poliției Rutiere și având avizul Comisiei de Circulație. Lucrările vor începe mâine, 9 mai, începând cu ora 22:00.    

Trecrea de pietoni a fost amenajata in luna martie a acestui an de către Priimăria Constanța care anunța că ”Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc în zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră. Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!”