AcasăActualitateTraficant de droguri, reţinut de DIICOT la Timişoara

Traficant de droguri, reţinut de DIICOT la Timişoara

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul   B.C.C.O.  Piteşti,  l-au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Timişoara, urmare a efectuării unei livrări supravegheate, pe inculpatul Dagla Andrei Alexandru, de 35 de ani,  având asupra sa cantitatea de aproximativ 2,5 kilograme cannabis.

Drogurile de risc au fost procurate din Valencia – Spania şi  expediate în România prin intermediul unei firme de coletărie, fiind destinate comercializării în mediul studenţesc din municipiul Timişoara.
Valoarea drogurilor este de  aproximativ 40.000 de Euro.
La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T., Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi deţinere, fără drept de droguri de risc, prev. de art. 3 alin. 1  şi art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.
Facem precizarea că faptele inculpatului urmează a fi analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.