Taximetriștii ies în stradă, la Constanța. 100 de mașini vor bloca circulația pe bulevardul Tomis

Federația Națională a Șoferilor din România, condusă de Marin Neagu, l-a notificat pe primarul Vergil Chițac că va organiza un marș și un miting de protest în data de 30 iulie 2021, între orele 9-12. Motivul acestui protest îl constituie ”Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța”, care va fi adoptat de către consiliul local în ședința de vineri, 30 iulie, ora 13:00.

 

Deși au fost chemați la consultări de mai multe ori și au discutat cu Horia Constantinescu și Ionuț Rusu, propunerile făcute de reprezentanții taximetriștilor nu se regăsesc mai deloc în noul regulament.

 

Scopul acțiuni de protest este acela de a-l determina pe primarul Vergil Chițac să retragă proiectul de pe ordinea de zi, deoarece regulamentul întocmit de Horia Constantinescu nu are nicio legătură cu situația reală, din teren.

 

 

Considerăm că este o capcană și că se vrea reducerea numărului de autorizații prin amenzi repetate, astfel încât să rămână 1262 de mașini”, spun taximetriștii.

 

 

În marș se vor afla 100 de mașini care vor pleca de pe bulevardul Aurel Vlaicu pe bulevardul Tomis și se vor opri pe strada Traian, în fața Consiliului Județean Constanța.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult