AcasăActualitateTânăr suspectat de tentativă de omor, reţinut de poliţişti şi eliberat de...

Tânăr suspectat de tentativă de omor, reţinut de poliţişti şi eliberat de magistraţi

Un tânăr de 30 de ani a fost identificat de poliţiştii constănţeni şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

La data de 08 februarie a.c., ora 00.10, poliţiştii Secţiei 1 Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Spitalul Judeţean Constanţa s-a prezentat la Unitatea Primiri Urgenţe, un bărbat care prezenta mai multe plăgi tăiate.

În cauză s-a constituit o echipă complexă formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, care sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au preluat cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a petrecut evenimentul, şi pentru identificarea agresorului.

Din primele verificări poliţiştii au  stabilit că victima se numeşte M. Levent, de 33 de ani, din Constanţa, care, în urma unui conflict spontan ce a avut loc pe  o stradă, a fost agresat fizic. Iniţial acesta a refuzat să ofere relaţii despre persoana care l-a agresat.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit la scurt timp identificarea şi depistarea suspectului, un tânăr de 30 de ani, din Constanţa, care în urma conflictului spontan care a izbucnit între cei doi, acesta a agresat victima  prin lovire cu un corp tăietor –înţepător şi corp dur contondent.                            

Suspectul, A. Ialcin, a fost reţinut de procurori pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, însă instanţa a decis ca acesta să fie judecat în stare de libertate.