Tabără de nomazi din zona Poarta 5, demolată de Poliția Locală Constanța

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat miercuri, 10. Octombrie 2018, 200 de sancțiuni contravenționale în valoare  totală de 52.770 lei.

Printre abaterile de la normele legale, amenzi contravenționale au fost aplicate unor persoane nomade, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. Constanța nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța și Legii nr. 61/1991 R  pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Astfel, polițiștii locali împreună cu lucrători ai firmei de salubrizare au acționat pe Valea Portului în zona Poarta 5, în scopul igienizării zonei și menținerii unei permanente stări de curățenie după ce mai multe persoane își improvizaseră un adăpost pe un teren viran din apropiere.

Persoanele în cauză au fost legitimate și sancționate contravențional, iar adăposturile au fost dezafectate de către lucrătorii firmei de salubritate.

De asemenea, li s-a recomandat să se deplaseze către localitatea de domiciliu, respectiv comuna Adamclisi din județul Constanța.

Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult