AcasăSpecialStelian Ogică l-a reclamat pe Nuţu Cămătaru la Parchet şi a fugit...

Stelian Ogică l-a reclamat pe Nuţu Cămătaru la Parchet şi a fugit din ţară

Stelian Ogică a plecat din ţară după ce l-a reclamat pe Nuţu Cămătaru procurorilor, cum că acesta l-ar fi agresat fizic în toaleta unui restaurant. Se pare că Stelian Ogică a refuzat protecţia oferită de organele de anchetă, preferând să se ascundă în afara graniţelor ţării, pentru cazul în care ar fi ameninţat.

Conflictul dintre Stelian Ogică si Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, s-a mutat la Parchet, după ce „Spaima loteriei” a făcut plângere penală şi a reclamat că a fost bătut. Un cunoscut de-al lui Stelian Ogică a declarat că acesta a părăsit România la scurt timp după ce a discutat cu procurorii şi că nu are de gând să se întoarcă prea curând.

„Ogică mi-a spus că a mers zilele trecute la Parchet şi a depus plângere penală împotriva lui Ion Balint. A afirmat că i s-ar fi oferit protecţie în caz că va fi ameninţat sau alte lucruri de acest gen. Acum este plecat din ţară, nu cred că se va întoarce prea curând”, a susţinut apropiatul „Spaimei loteriei”. Stelian Ogică a confirmat că a făcut plângere penală împotriva lui Ion Balint, însă nu a vrut să dea mai multe detalii.

Stelian Ogică afirma luna trecută că a fost bătut de Nuţu Cămătaru în toaleta unui restaurant din Bucureşti, însă Ion Balint a declarat ca un astfel de incident nu a avut loc.