Spitalul Județean Constanța mulțumește sponsorilor pentru implicare. Iată cine sunt cei cărora le pasă de sănătatea noastră

Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei Constanța a trimis, vineri, 19 iuni e 2020, un comunicat de presă prin care mulțumește mai multor sponsori pentru implicarea directă și contribuția la creșterea gradului de siguranță în rândul pacienților și al personalului medical, la calitatea actului medical și la o mai bună desfășurare a activității.

Deși conducerea Consiliului Județean Constanța, instituție care administrează Spitalul Județean, a promis în repetate rânduri că se va ocupa de sănătatea locuitorilor, iată că investițiile din unitatea medicală au fost făcute de sponsori și nu de administrația publică, așa cum ar fi fost normal.

Redăm integral comunicatul remis de către conducerea spitalului:

Unde-s mulți, puterea crește”, spune un vechi proverb românesc. Și este perfect adevărat. Împreună am fost mai puternici! Și vă mulțumim pentru asta!

Vă mulțumim pentru că nu ați stat pe gânduri și ne-ați fost alături în această perioadă extrem de dificilă, contribuind la creșterea gradului de siguranță în rândul pacienților și al personalului medical, la calitatea actului medical și la o mai bună desfășurare a activității din Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei Constanța.

Împreună cu Dumneavoastră, cei care ne-ați sprijinit, am reușit să extindem secția de Terapie Intensivă, am înființat un nou Laborator, cel de Biologie Moleculară, unde sunt zilnic efectuate teste PCR, și am asigurat protecția personalului medical și a pacienților, grație miilor de echipamente de protecție și tonelor de dezinfectanți pe care ni le-ați oferit.

Vă asigurăm că noi, conducerea Spitalului Județean Constanța, împreună cu personalul medical și auxiliar, ne-am făcut datoria cum am știut noi mai bine și am luptat minut cu minut, împotriva acestui inamic nevăzut, care lovește când te aștepți mai puțin. Și nu ne vom opri aici! SARS-CoV-2 este departe de a fi dispărut, iar noi suntem aici pentru a-l învinge.

MULȚUMIM,

Histria Shipmanagement

Sindicatul Liber al Navigatorilor

Sindicatul Liber al Navaliștilor

Grupul de firme Grampet

Societatea Nuclearelectrica

Dăruiește Aripi

Malcons – COM

Fundatia Project Romanian Rescue

Stargate Crewing

Fundatia Mecena

Praktiker Real Estate Romania

Asociația pentru relații comunitare

Asociația EU si Endometrioza

SC.Maritrans

SC. GMB Computers

Rojen Commerce

Heineken România

Novitrade SRL

Ovidiu Development

Today Autokarma

Real Grup

CELCO

Crucea Rosie

Plasty Prod

Automobile Dacia S.A

Novitrade

Banca Transilvania

SC. Carpatina Beverages S.A

Asociația Tomis 235

Fildas Trading SRL

Asociația INACO-Inițiativa pentru competititvitate

SC Parc Mamaia SRL

Ikea Romania

Raiffeisen Bank

Vera Simona R. – persoană fizică

Doina M.-persoană fizică

Registrul Auto Român

RCS-RDS

Echipa Teatrulului de Stat Constanța

Asociația UNTOLD

SC Extracție Agricultură

Menționăm că lista este în curs de actualizare. Vă mulțumim tuturor pentru solidaritate, implicare și promptitudine . Altfel spus, pentru omenie!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult