AcasăActualitateSpectacol folcloric la Cumpăna, de Dragobete

Spectacol folcloric la Cumpăna, de Dragobete

Consiliul local al comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentat legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, cu prilejul Sărbătorii tinereţii şi a iubirii, Dragobetele, organizează în ziua de duminică, 24 februarie 2013, spectacolul folcloric intitulat „De Dragobete – Iubeşte Româneşte!”

Începând cu ora 16, în sala de spectacole a Casei de Cultură din Cumpăna va avea loc un spectacol folcloric susţinut de interpreţi consacraţi ai scenei româneşti: Mariana Edulescu, Sirma Granzulea, Ion Amititeloaie, Rodica Cloşca, cu acompaniamentul Ansamblului Florcloric „Româncuţa” din Cumpăna.

De Dragobete la Cumpăna, cuplurile tinere şi vârstince se întâlnesc pentru ca iubirea lor să ţină tot anul precum cea a păsărilor ce se „logodesc” în această zi pentru a omagia perpetuarea vieţii pe pământ, păstrarea vie a dragostei unul faţă de celălalt şi a dragostei faţă de semeni.

Convinşi fiind că, indiferent de vârstă, sufletul rămâne mereu tânăr şi îndrăgostit, vă aşteptăm alături de noi pentru a sărbători împreună dragostea, cel mai sublim sentiment al omului.