Spectacol excepțional, la Ovidiu -”Lebedele” lui Ceaikovski au readus la viață Lacul Siutghiol

Mii de oameni au participat, sâmbătă seară, la unul din cele mai frumoase evenimente culturale organizate în județul Constanța.

Artiștii Teatrului de Operă și Balet ”Oleg Danovski” au interpretat pe scena amplasată pe Lacul Siutghiol celebrul spectacol ”Lacul Lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski.

”Acest spectacol este darul pe care Primăria Ovidiu, la iniţiativa primarului George Scupra, l-a făcut tuturor iubitorilor de cultură, din oraș, din județ sau din țară.”, spun organizatorii evenimentului.

Numărul celor care au participat la reprezentație a depășit cu mult așteptările, astfel că faleza din orașul Ovidiu a devenit neîncăpătoare.

Organizatorii spun că pregătirile au durat mai mult de o săptămână, pentru că a fost necesară o curățare a lacului pentru pregătirea și amplasarea scenei, astfel încât evenimentul să se desfășoare în condiții optime.

Este pentru prima dată, în județul Constanța, când un spectacol de balet se desfășoară pe o scenă amplasată pe un lac, astfel că ineditul a atras mii de spectatori.

Succesul s-a măsurat în ropotele de aplauze de la final, aplauze care au durat minute în șir.

Primăria Ovidiu promite că acesta este doar începutul unui lung șir de evenimente cultural – artistice menite să îi încânte atât pe locuitorii orașului, cât și pe constănțenii care au venit în număr foarte mare la spectacolul de balet de sâmbătă seară.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult