AcasăActualitateSpectacol caritabil pentru o studentă de la Medicină. Diana Popescu, diagnosticată cu...

Spectacol caritabil pentru o studentă de la Medicină. Diana Popescu, diagnosticată cu o boală gravă

Diana Popescu, o tânără frumoasă, de 21 de ani, studentă la Medicină a primit o provocare, un diagnostic crud, prin care orice om, oricât de puternic ar fi, nu poate trece singur – Osteosarcom de coapsă cu determinări secundare pulmonare și mamare.

Joi 17 noiembrie începand cu orele 19,00, la Teatrul de Stat (fostul Fantasio) este organizat un eveniment de strângere de fonduri.

Sunt puse în vânzare bilete pe care le puteti achiziţiona de la Filiala Crucea Roşie Constanţa – telefon 0722 241 206 sau de la Asociaţia Studenţilor Medicinişti din Constanţa.

Banii strânşi vor fi donaţi în contul Dianei.

Un suflet care se pregătea să se lupte cu suferința de pe poziția de medic va trebui să o privească în față, de pe poziția de pacient, iar noi…noi trebuie și putem să-i fim alături.”, a spus Elena Vasile, organizatoarea evenimentului.  

La eveniment participă -Marian Cozma Band, Nikolaos Papadopoulos şi ansamblul Nea Ellada, trupa de dans All in One Dance, Lucian Colareza, Stelian Arău şi Costin Caraulani – Formaţia Makidonia, Leonidas Mitro, Ionela Maricas, Rodica Rodion, Liliana Cornila.

Spectacolul este prezentat de Adelina Toncean.

Papioane By Valentin Bratu expune papioanele sale la intrarea în sala de spectacole, iar banii obţinuţi din vânzare ajung în contul Dianei.

Blizzard Fashion Constanţa scoate 3 rochiţe la licitatie, urmând ca şi aceşti bani şă fie donaţi.  

Toţi cei care doresc să-I fie alături Dianei Popescu o pot face participând la spectacol sau făcând o donaţie în contul RAIFFEISEN BANK S.A.
CONT: RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101 CURENT LEI, Diana Popescu.