Specialiști în neonatologie, din SUA, studiază și analizează cazuri medicale la Spitalul Județen Constanța

În perioada 09-14 septembrie secția Clinică de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Apostol Andrei” Constanța este gazda unei echipe de specialiști în neonatologie, venită din Statele Unite, de la Norton Children’s Hospital din Louisville, Kentucky.

Din delegație fac parte prof.  Dan L. Stewart, specialist în neonatologie, membru al Academiei Americane de Pediatrie și al Consiliului American de Pediatrie, Francis Joseph Morabito (terapist respirator, specialist în ventilație asistată), și Haley Jane Ward, asistent șef.

Profesorul Dan L. Stewart a participat la Coferința Națională de Neonatologie care a avut loc la Poina Brașov, în perioada 5-7 septembrie, iar la Constanța va rămâne toată săptămâna, urmând să ia parte la activitatea din cadrul secției Clinice de Neonatologie a SCJU, să studieze și să analizeze cazurile, să susțină prelegeri pe diferite teme de actualitate si mare interes in neonatologie.

Echipa medicală din cadrul Secției de Neontologie a fost invitată să participe la un schimb de experiență care se va ține anul viitor,  la Norton Children’s Hospital, Louisville.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult