AcasăActualitateScandal în cartierul Poarta 6

Scandal în cartierul Poarta 6

La data de 25 septembrie a.c., ora 20.55, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi  prin S.N.U.A.U. 112 de către o persoană, despre faptul că la intersecţia străzilor  Zefirului şi Arcaşului are loc un scandal între mai multe persoane.

Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a identificat în dreptul unui bloc situat pe strada Zefirului, un bărbat ce prezenta o  plagă la nivelul capului şi se afla în stare de inconştienţă.

În baza verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana vătămată se numeşte B. C., de 38 de ani, din comuna Banca, judeţul Vaslui, care a fost transportat cu o ambulanţă la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Clinic Judeţean  Constanţa.

 Bărbatul fost diagnosticat cu ,,TCC acut închis, comă profundă, hematom subdural şi neurochirurgical”, fiind supus intervenţiei chirurgicale.

Cercetările se continuă de către poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Constanţa pentru stabilirea situaţiei de fapt, urmând ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale necesare vindecării, să se efectueze încadrarea juridică a faptei.