”Salutări de la Eforie! Aici totul e în regulă!”

În timp ce sute de constănțeni așteptau în zadar autobuzele CT BUS în stații, la sediul companiei de transport public se declanșa un protest spontan.

Mă rog, nu chiar spontan, pentru că se știa de vineri că apele sunt tulburi și că luni se va întâmpla ceva neplăcut.

”Vă așteptăm luni dimineață la garaj. Sa le explicați celor 700 de angajați că NU MERITĂ mărire salarială și sporuri pentru munca prestată.” , îi transmiteau salariații CT BUS primarului ales Vergil Chițac, printr-o scrisoare deschisă.

Nemulțumirile au început de la faptul că noua administrație nu e de acord cu măririle salariale și nici nu dorește să comunice deschis despre soluțiile pe care le are la problemele expuse de sindicate.

În ședința de Consiliu Local de săptămâna trecută, primarul a dat vina pe managementul defectuos al companiei, uitând că cei care conduc astăzi CT BUS sunt oamenii lui, puși în funcții în urmă cu aproape un an.

Suntem disperati pentru că preluarea managementului CT Bus de către apropiații dumneavoastră a fost sinonimă cu ignorarea și suprimarea noastră, a oamenilor din CT Bus! Suntem ultimii pe lista dumneavoastră de priorități sau poate nici nu ne aflăm pe listă, dacă există una.”, mai spun cei de la CT BUS.

La această oră, transportul public în municipiul Constanța este complet paralizat. Oamenii sunt nevoiți să meargă pe jos sau să ia taxiul, deși plătesc taxe și impozite în acest oraș. Nu se știe cât va dura protestul.

Așa cum deja ne-a obișnuit, primarul Chițac nu are nicio treabă cu realitatea din oraș și nici prin gând nu-i trece să meargă la sediul CT BUS să stea de vorbă cu șoferii. Probabil că e sub demnitatea lui.

Nu știe nimeni unde e edilul acum, dacă a ajuns la muncă sau dacă e acasă la el, la Eforie, alături de Caramel.

Reprezentanții primăriei au spus că vor trimite un comunicat de presă referitor la această situație.

Constanța stă cu sufletul la gură, în așteptarea comunicatului și în așteptarea momentului în care marele amiral va coborî printre muritori și va încerca să afle care sunt, de fapt, problemele acestui oraș.

Până acum, nu am demonstrat că merităm această onoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult