Să nu uităm să fim oameni! Diana are mare nevoie de ajutorul nostru

,, Numele meu este Diana Popescu si am 26 de ani.

Visul meu dintotdeauna a fost sa devin medic, sa ajut oamenii aflati in suferinta, dorinta insufalta de mama mea care este asistent medical. Dar viata a avut alte planuri pentru mine si in toamna anului 2016, cand eram anul 3 la Facultatea de Medicina, am fost diagnosticata cu sarcom de parti moi la coapsa dreapta si metastaze pulmonare.

Norocul meu a fost sa descopar o echipa de medici minunati la Spitalul din Turcia, medici care au luptat cot la cot cu mine, sa-mi salveze viata. Am urmat un tratament dur, am suferit, am plans, m-am simtit de multe ori infranta de boala, insa nu am cedat. Am luptat si cancerul a intrat in remisie. In tot acest timp nu am renuntat la visul meu si anul trecut am absolvit cu brio Facultatea de Medicina, devenind medic.

Din pacate, nu am putut practica deoarece cancerul a recidivat, de data asta mult mai agresiv, acum am metastaze la san, metastaza la creier, care imi pune in pericol viata, si leucemie cronica. Sansa mea sa ma salvez si sa-mi continui viata este un nou tratament in Turcia, tratament care include si o operatie pe creier, deoarece metastaza de la creier imi afecteaza iremediabil vederea si imi pune in pericol viata.

Parintii mei nu ma mai pot sustine financiar, in cei 4 ani si jumatate de cand ma lupt cu aceasta boala nemiloasa, au vandut tot ce se putea vinde, au facut credite la banci, s-au imprumutat de la prieteni. De aceea ,vă rog sa ma ajutati. Orice suma pentru mine inseamna enorm. Suma care este necesară pentru operație este în valoare de 35.000 de euro, iar pentru 3 luni de tratament suma se ridică la 25000 euro total fiind 60.000 euro dacă nu intervin complicații.

Va multumesc pentru sustinere si ajutor! Multumesc si asociatiei SALVEAZA O INIMA pentru implicare!

Simt ca Dumnezeu ma iubeste, cu ajutorul Lui si al dumneavoastra voi supravietui!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  tinerei -POPESCU”

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult