AcasăActualitateRazie la hoţii de apă din Constanţa

Razie la hoţii de apă din Constanţa

La data de 6 septembrie a.c., între orele 07:00-12:00, lucrătorii Poliţiei Municipiului Constanţa, împreună cu lucrători din cadrul R.A.J.A. Constanţa, au organizat şi executat o acţiune, ocazie cu care au fost efectuate verificări şi controale la mai multe imobile, unde s-a urmărit modul în care aceste imobile sunt branşate la reţeaua de apă şi canal a municipiului; câte şi ce persoane locuiesc la adresele respective, documentele de identitate, dacă domiciliază cu sau fără forme legale; modul în care se respectă legislaţia rutieră etc.

Astfel, s-a acţionat în  59 locuri şi medii din municipiu, cu un număr de peste 100 de poliţişti de ordine publică şi investigaţii criminale şi 4 poliţişti rutieri, fiind legitimate 642 persoane, dintre care 53 de persoane au fost atenţionate şi 12 persoane invitate la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa.

De asemenea, au fost  controlate 42 de autoturisme şi au fost aplicate un număr de  23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.320 lei, din care 22 la O.U.G. 195/2002 R. şi o sancţiune la Legea 136/1995 R., fiind reţinute 2 certificate de înmatriculare şi ridicate numerele de înmatriculare de la un autoturism.