AcasăActualitateRazie în orașul Năvodari

Razie în orașul Năvodari

La data de 30 iunie spre 1 iulie a.c., aproximativ 70 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanța au efectuat o razie în municipiul Năvodari, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Razia s-a desfășurat în orașul Năvodari, la acțiune participând polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cu această ocazie, au fost legitimate aproximativ 150 de persoane, au fost verificate 6 persoane față de care s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, 3 persoane față de care s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, 80 de autoturisme și 15 locații publice.

De asemenea, au fost efectuate aproximativ 80 de testări cu aparatul etilotest.

În urma activităților efectuate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei, dintre care 9 la O.U.G. 195/2002, 5 la Legea 61/1991, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.