AcasăActualitateProiectul “Prinde vânt în vele” se apropie de final

Proiectul “Prinde vânt în vele” se apropie de final

Proiectul, gestionat de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing, cu fonduri de la Consiliul Judeţean Constanţa, a început în vara anului 2020 din dorinţa membrilor clubului de a promova în rândul copiilor practicarea sporturilor nautice.

“Încheiem cele 4 luni de activități sportive, așa cum am început cu un concurs național de sport nautic, de data aceasta de caiac canoe, în colaborare cu Clubul Sportiv Farul Constanţa. Considerăm că ne-am atins scopul proiectului, chiar dacă suntem pe ultima suta de metri și încă nu e finalizat. Peste 500 de copii s-au bucurat de apă, vânt sau padele, unii dintre ei devenind sportivi legitimați ai clubului. Ne am dorit sa scoatem copiii din casă și să le oferim o alternativa la sporturile pe care le știau sau practicau. Am văzut copii motivați să reușească în viață, copii fericiți atunci când sunt pe apă, uitând de neajunsurile de acasă sau lipsa unui sau a ambilor părinți plecați din țară să muncească pentru a le asigura un trai mai bun. Așteptăm copiii sa își scoată parinţii la cel mai mare concurs organizat pe lacul Siutghiol, în incinta clubului Farul, secțiunea caiac canoe, sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 09.00”, au transmis organizatorii, reprezentanţii Asociaţiei Club Sportiv Constanţa Sailing.

Prin proiectul “Prinde vânt în vele” din această ediţie s-a dorit popularizarea sporturilor nautice în rândul copiilor din judeţul Constanţa. Au fost închiriate echipamente şi au avut loc deplasări în mai multe localităţi, pentru demonstraţii gratuite, în: Constanţa, Ovidiu, Năvodari, Limanu, Ghindăreşti,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!