Profesionistul lovește din nou! Restaurantul din Pavilionul Expozițional Constanța, administrat de nepoata lui Claudiu Palaz

Un audit întocmit de Curtea de Conturi în urma unui control la Consiliul Județean Constanța arată că există nereguli grave în modul de administrare al Pavilionului Expozițional Constanța.

Mai exact, inspectorii spun că restaurantul aflat în incinta complexului este folosit de o societate comercială care plătește chirie modică, deși utilizează dotările achiziționate de către CJC, iar spațiul trecut în acte este mai mic decât cel pe care se întinde restaurantul.

”S-a constatat că sub titulatura de taxă de utilizare temporară, un agent economic – SC Black Sea Tour SRL- a beneficiat aproape întreg anul 2018, şi în continuare în 2019, de utilizarea unui spaţiu cu destinaţia restaurant-autoservire, complet utilat de CJ Constanţa, pentru care a plătit o chirie minimă, nestabilită în baza unui raport de cerere-ofertă specific unei licitaţii publice, iar pentru bunurile proprietate publică a CJ Constanţa (aflate în dotarea bucătăriei) nu s-a plătit nicio taxă”.

În firma SC Black Sea Tour SRL o găsim ca asociat pe Oana Guță.

După cum bine știm, Pavilionul Expozițional Constanța aparține Consiliului Județean Constanța, iar de administrarea sa a fost desemnat sa se ocupe vicele CJC, Claudiu Iorga Palaz.

Povestea e una clasică: Oana Guță este căsătorită cu Iulian Guță, nepotul și finul lui Claudiu Palaz.

Iulian Guță este și el om de afaceri. Administrează plaja Azuma, alături de soția lui Claudiu Palaz.

Vă amintiți celebrul brașament din casa domnului Palaz care ducea la beach-bar-ul de pe plajă?

Mai știți cum făcea domnul Palaz curățenie și ordine la Pavilionul Expozițional și ne arăta cum lucrează un profesionist?

Păi, când are nepoata restaurant acolo, cum să nu pui umărul la dezvoltarea afacerii?! E creștinește să-ți ajuți aproapele.

Curtea de Conturi arată că prin închirierea spațiului către firma SC Black Sea Tour SRL, CJC a fost prejudiciat cu importante sume de bani.

Dotările puse la dispoziția restaurantului de către CJC au costat aproape 400.000 lei, iar restaurantul nepoatei s-a folosit de ele fără a plăti ceva în plus.

Momentan ne oprim aici, dar să știți că domnul Claudiu Palaz mai are și alți fini care câștigă licitații pe bandă rulantă pe la primăriile din județ.

P.S. Chiar în aceste momente, Claudiu Palaz se află în vacanță, la un resort de 5 stele din însorita Antalye, cu Oana și Iulian Guță.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult