Primăria Municipiului Constanța anunță că a început lucrările de reabilitare a clădirilor administrate de RAEDPP

Primăria Municipiului Constanța, prin Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat, a început lucrările de reabilitare a clădirilor aflate în proprietatea municipalității.

Cinci dintre aceste imobile, aflate în zona centrală și zona peninsulară a orașului au intrat deja în reparații capitale, atât la interior cât și la exterior, iar pentru alte 16 clădiri a fost efectuată expertiza tehnică în vederea începerii lucrărilor.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău: „Am acordat RAEDPP sume consistente pentru reabilitarea unor imobile aflate în proprietatea municipiului,  în special cele din zona centrală”.

Clădirile care sunt locuite în prezent de chiriași vor beneficia de lucrări exterioare, iar celelalte vor fi reparate și la interior. După finalizarea reparațiilor,  imobilele care nu sunt locuite vor fi scoase la licitație pentru a fi închiriate de agenți economici, iar banii rezultați vor putea fi folosiți la reabilitarea altor clădiri aflate în administrarea municipalității.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult