AcasăActualitatePreşedintele TSD Ovidiu, suspectat că ar fi hoţ de motorină

Preşedintele TSD Ovidiu, suspectat că ar fi hoţ de motorină

Locuinţa preşedintelui Organizaţiei de Tineret PSD Ovidiu a fost călcată în această dimineaţă de poliţişti. Conform unor informaţii deţinute de aceştia, tânărul politician Adrian Lazăr, în vârstă de 24 de ani, ar face parte dintr-o reţea de hoţi de motorină care fură combustibil de la o societate din localitatea Ovidiu.

În urma percheziţiilor, de la domiciliul acestuia a fost ridicată cantitatea de 120l de motorină, pentru care nu s-au putut prezenta documente justificative.

Iată ce spun reprezentanţii IPJ Constanţa  

La data de 27.11.2013, poliţiştii din Ovidiu, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Constanţa au efectuat o percheziţie la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, din oraş Ovidiu, unde a fost găsită cantitatea de 120 l motorină, a cărei provenienţă, persoana în cauză nu o poate justifica.

Cercetările sunt continuate de către oamenii legii, în vederea stabilirii provenienţei combustibilului, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de Parchet competentă.”