AcasăActualitatePoliţiştii constănţeni sunt alături de familia îndoliată a comisarului şef Dănuţ Pisică

Poliţiştii constănţeni sunt alături de familia îndoliată a comisarului şef Dănuţ Pisică

Comisarul şef Dănuţ Pisică a decedat ieri la Spitalul Judeţean Constanţa în urma unui infarct miocardic. În vârstă de 47 de ani, acesta fusese internat vineri după ce acuzase dureri în zona inimii. Colegii săi au remis un comunicat de presă prin care îşi arată regretul şi susţinerea faţă de familie.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa îşi exprimă regretul enorm pentru trecerea în nefiinţă a comisarului şef Dănuţ Pisică, adjunctul Poliţiei Municipiului Constanţa. Pentru contribuţia adusă ca poliţist, om al dreptăţii şi mentor, pentru promptitudinea, corectitudinea de care a dat dovadă, dar şi pentru sufletul imens, comisarul şef Dănuţ Pisică va rămâne veşnic în amintirea noastră.

Poliţia constănţeană va fi mai săracă fără poliţistul Dănuţ Pisică.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa transmite sincere condoleanţe familiei.

Comisarul şef Dănuţ Pisică a absolvit în anul 1990 Şcoala Superioară de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne, fiind încadrat cu gradul de locotenent la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa – Poliţia Municipiului Constanţa, unde a activat până în anul 1996. Începând cu data de 01.05.1996 până la 15.10.1998 a fost şef al Serviciului de Ordine Publică, când a fost numit ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Cercetări Penale la comanda căruia a fost împuternicit în perioada 01.12.2005 – 01.02.2006.

La data de 01.02.2006 comisarul şef Dănuţ Pisică a preluat comanda Secţiei 1 Poliţie Constanţa, până la data de 01.08.2006, când a obţinut, în urma unui concurs, postul de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Constanţa.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”