AcasăActualitatePOLARIS: Preșcolarii Grădiniței Tărâmul Basmelor au ecologizat plaja Perla din Mamaia

POLARIS: Preșcolarii Grădiniței Tărâmul Basmelor au ecologizat plaja Perla din Mamaia

Peste 30 de copii de la Grădinița cu Program Prelungit – Tărâmul Basmelor au desfășurat miercuri, 11 mai, o adevărată acțiune de ecologizare a plajei Perla din stațiunea Mamaia, a anunțat comapnia Polaris M Holding.

Micii ecologiști, echipați cu saci, mănuși, veste și șepcuțe au pornit hotărâți să curețe plaja, dornici să strângă cât mai multe deșeuri și să ne demonstreze că, desi sunt mici, pot face treabă ca niște adevărați adulți. Împărțiți în echipe de câte doi, unul responsabil cu sacul, iar celălat cu, colectarea deșeurilor, preșcolarii s-au descurcat foarte bine și au strâns, în mod responsabil, numai deșeuri reciclabile.

Prin această acțiune, micii voluntari și-au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la efectele aruncării deșeurilor la întâmplare. Pentru că toți producem deșeuri, este obligația fiecăruia de a avea un comportament responsabil față de mediu, pentru că acest lucru influențează sănătatea ecosistemelor, ucigând animale și punând în pericol sănătatea noastră.

”În urma acestei activități, copiii au intrat în contact cu o problemă reală de mediu și au ajutat la rezolvarea acesteia. Astfel, prin puterea exercițiului, știm că vom întâlni, peste câțiva ani, adulți cărora le pasă de mediul înconjurător. Felicitări micuților și cadrelor didactice pentru implicare! Ați făcut o treaba excelentă!” au transmis reprezentanții Polaris M Holding.