Polaris M Holding continuă dezinfecția pe străzile și parcurile din Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin Polaris M Holding, asigură permanent dezinfecția pe străzile, trotuarele, locurile de joacă și aleile din oraș, mai ales în aceste momente în care numărul cazurilor crește alarmant.

 

Echipele acționează astăzi pe următoarele străzi și bulevarde: bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân, strada I.G. Duca, strada Mihai Viteazu, bulevardul Tomis, bulevardul 1 Mai, strada Traian, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, strada Mihai Eminescu, strada Remus Opreanu, bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Atelierelor. De asemenea, se asigură dezinfecția aleilor din parcuri și a zonelor de promenadă din centrul și peninsula Constanței.

 

Totodată, aleile de acces către spitalele din municipiul Constanța sunt dezinfectate zi de zi.

 

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat pe străzi, alei, trotuare.

În continuare trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă!

Fiți responsabili! Aveți grijă de voi și de cei dragi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult