Polaris M Holding acționează în mai multe zone din municipiul Constanța pentru a dezinfecta și igieniza

Deși starea de urgență s-a încheiat, în concepția multor persoane, starea de alertă a devenit sinonimă cu nerespectarea măsurilor de singuranță.

Trebuie să înțelegem, coronavirusul nu dispare împreună cu relaxarea măsurilor de urgență, iar singura metodă de a ne proteja rămâne păstrarea distanței față de ceilalți.


👉Pentru Polaris, starea de alertă impune respectarea acelorași reguli, aplicate și în perioada stării de urgență, de dezinfectare și igienizare a tuturor spațiilor publice.

✅ Activităților zilnice, ce se desfășoară în tot orașul Constanța, de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile, de măturat manual și mecanizat, de golire a coșulețelor stradale, li se adaugă și alte acțiuni:

➡️ operațiuni zilnice de dezinfecție prestate la sediul unităților sanitare;

➡️ acțiuni ample, desfășurate pe parcursul mai multor zile, în zona plajei Modern, a stațiunii Mamaia, pe malul lacului Tăbăcarie, pe strada Vârful cu Dor.
În aceste zone, din cauza faptului că există suprafețe foarte mari de igienizat și cantități mari de deșeuri vegetale și menajere strânse, s-a intervenit cu mai multe autospeciale multifuncționale de mare capacitate și încărcătoare frontale pentru a salubriza și transporta deșeurile.


➡️ activitatea de curățare a nisipului din rigole continuă în stațiunea Mamaia.

➡️ acțiuni de salubrizare au avut loc și în zona gării, autogării, pasajul de la gară, zona peninsulară.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult