POLARIS Constanța colectează GRATUIT deșeurile voluminoase

Deșeurile voluminoase sunt deșeuri de dimensiuni mari de care nu mai avem nevoie. Aceste deșeuri nu pot fi colectate în containerele pentru deșeuri municipale și nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare. Spre deosebire de deșeurile municipale care sunt colectate cu autogunoiere compactoare, deșeurile voluminoase sunt colectate cu autospeciale.

Polaris M Holding colectează GRATUIT: obiecte de mobilier, ferestre, canapele, saltele, plăpumi, covoare, obiecte sanitare de mari dimensiuni mari (căzi, vase de toaletă, cabine de duș) etc.

Cum trebuie să procedeze cetățenii municipiului Constanța pentru a se debarasa de aceste deșeuri voluminoase: Pentru preluarea gratuită a deșeurilor voluminoase, este necesară programarea anticipată a colectării la numărul de telefon 0241 548 600 / 549 030- dispecerat salubrizare. Un echipaj Polaris va sosi la adresa dvs și va prelua deșeurile în ziua stabilită de comun acord.

Abandonarea și depozitarea deșeurilor de orice tip pe spațiul public (inclusiv lângă platformele pentru deșeuri municipale) constituie contravenție.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult