PNL reactivează consilierul problemă de care s-a dezis. Alungat de la Primărie la CJ Tulcea

Nici nu s-a uscat cerneală de pe demisia lui Ștefan Caraman din Primăria Tulcea, că deja se trag sforile pentru revenirea sa în administrația publică, acolo unde ”timpul trece, leafa merge”.

La sfârșitul lunii iulie a anului trecut, Caraman ieșea pe ușa din spate a primăriei, unde fusese consilierul edilului Ștefan Ilie, după ce a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa Anei Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de spadă feminin.

”Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun-simț. (…) Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după 89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze” , a scris atunci Ștefan Caraman.

Postarea sa a generat un scandal național, motiv pentru care a fost nevoit să plece din primărie, iar PNL Tulcea s-a dezis public de declarațiile lui.

Caraman nu e la primul derapaj. În 2020 a părăsit Prefectura Tulcea din motive similare: în calitate de purtător de cuvânt al Instituției Prefectului, acesta a pus pe Fecebook un mesaj în care înjura fără perdea Curtea Constituțională a României.

Și-nc-o dată măi băieți!

 

Zilele astea, numele lui Ștefan Caraman a revenit pe buzele liberalilor tulceni, colegii săi de partid, care nu l-au uitat și nici nu vor să-l îndepărteze de la masa cu bucate alese.

Mihai Huleni, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, și-l dorește pe Caraman în cabinetul său, consilier personal pe probleme de cultură. Huleni spune că este impresionat de CV-ul dramaturgului Caraman, iar alegerea sa nu are nicio legătură cu partidul.

”Eu sunt cel care l-a nominalizat pe Ștefan Caraman pentru acest post, este decizia mea și mi-o asum. La Consiliul Județean mă ocup de promovarea județului, cultură și culte. Știu ce poate domnul Caraman și aceste domenii sunt legate de activitatea și de aptitudinile sale.”, ne-a declarat Mihai Huleni.

Atenție, Caraman va fi angajat pe bază de aptitudini, nu pe bază de concurs! Evaluarea lui s-a făcut în campania electorală, când a ieșit la împărțit pliante pe străzi.

Nici conducerea PNL Tulcea nu mai este atât de supărată pe Ștefan Caraman. Ștefan Ilie, președintele filialei, a uitat că s-a dezis de mesajele fostului său consilier personal.

”Domnul Caraman este unul dintre drmaturgii cunoscuți la nivelul țării și probabil că domnul Huleni are nevoie de dumnealui în anumite activități pe care acesta le face”, a spus Ilie.

Ștefan Caraman se pregătește, așadar, să revină în lumina reflectoarelor. De data asta, la Consiliul Județean Tulcea.

Cel mai probabil, în atribuțiile vicepreședintelui Mihai Huleni va intra, de acum încolo, și monitorizarea activitatății online a noului său consilier. Nu de alta, dar dacă iar mai face vreo tâmpenie, nu prea mai are partidul pe unde să-l angajeze, că a luat la rând toate instituțiile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult