AcasăActualitatePentru domnii din Primăria Constanța: jenant, bă băieți, de-a dreptul rușinos!

Pentru domnii din Primăria Constanța: jenant, bă băieți, de-a dreptul rușinos!

Zeci de familii de constănțeni găzduiesc în aceste zile refugiați ucraineni. Oameni care au fugit din calea unui război dement și lipsit de sens. Sute de constănțeni merg la Pavilionul Expozițional și donează ce pot pentru ei.

În tot acest timp, primarul și echipa lui de deștepți pregăteau un eveniment de înfrățire cu municipiul Chișinău, al cărui primar este un pro-rus declarat.

Abia după ce au trimis invitații la înfrățire, inteligenții din primărie au văzut reacția oamenilor și s-au dumirit. Au anunțat că anulează reuniunea, în ultima clipă.

Eu știu că orice om, cu o gândire sănătoasă, atunci când are de luat o decizie importantă cântărește de 100 de ori. Ia în calcul toate urmările ei.

Nu trebuie să fii mare analist ca se te gândești ce se va întâmpla dacă faci chestia asta?! Care vor fi efectele? E o treabă de minim bun simț.

Vasăzică, domnul primar putea să raționeze logic și să se întrebe, ca orice om zdravăn la cabină: ”ce se va întâmpla dacă mă înfrățesc cu un primar pro-rus în vreme ce rușii bombardează Ucraina?” Nu s-a întrebat nimic. Numai proștii pun întrebări.

Nu s-au întrebat nici consilierii lui, ăia mulți și deosebit de intelectuali.

Nici ăia care au pregătit în detaliu evenimentul nu s-au obosit să înțeleagă despre ce este vorba. Nici măcar cei care au scris și au trimis invitația către public n-au ridicat ușor mânuța să spună că nu e chiar momentul oportun pentru o astfel de înrudire.

Nimic. Zero barat. Dacă așa a zis primarul, așa facem, că știe el mai bine!

Noroc cu constănțenii că s-au sesizat rapid. Și uite așa, armata de consilieri, unul mai deștept ca altul, s-a văzut nevoită să anuleze marea cumetrie.

Jenant, bă băieți, de-a dreptul rușinos!

Dacă așa faceți și când implementați marile proiecte de reabilitare a orașului, e clară treaba!