AcasăActualitatePatronii din Satul de Vacanță reacționează după scandalul cu ANPC

Patronii din Satul de Vacanță reacționează după scandalul cu ANPC

Operatorii economici din Satul de Vacanță au organizat astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au făcut un apel către autorități pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Iosif Soci, managerul restaurantului Casa Ardelenească spune că descinderea celor de la ANPC, Horia Constantinescu și Paul Anghel, este un abuz. Patronul declară că după fiecare control al acestora s-a conformat cerințelor. Cu toate acestea, ANPC continuă să impună noi și noi condiții, scopul fiind acela de a închide definitiv activitatea comercială, spune Iosif Soci.

Dețin toate autorizațiile necesare pentru desfășurarea activității. Cei de la ANPC au venit la un al doilea control și am fost amenințat că nu voi mai funcționa niciodată pe litoral. Am fost amendat la ambele controale, amenzi care au fost achitate, darle-am și contestat. Funcționez în Satul de Vacanță de trei ani și nu am avut niciodată vreo reclamație de toxiinfecție alimentară, în condițiile în care eu servesc și 900 de oameni pe zi. Noi nu funcționăm pe alee, așa cum spune Horia Constantinescu. La cererea acestuia au venit și organele de la ANAF dar și Jandarmeria. Am 24 de angajați pentru care plătesc toate taxele. Am toate documetele în ordine, nu am avut probleme, nu am creat probleme.”

Mai mult, acesta a prezentat o serie de înregistrări audio în care Paul Anghel, directorul general al ANPC, îl amenință că îi închide și afacerea de la Sălaj, deși acolo nu realizează activitate de tip HORECA.

Scandalul din timpul controlului ANPC pune într-o lumină foarte proastă Satul de Vacanță. Mai multe grupuri de turiști și-au anulat rezervările făcute la hotelurile din zonă, motivând că imaginile apărute în spațiul public i-au determinat să caute o altă destinație de vacanță.

2 COMENTARII

  1. De pastrama de berbecut acest manager nu spune nimic? De unde o importa si in urma cu cati ani a fost sacrificat berbecutul? Are gust si miros de substanta chimica, nu poate fi mancata. Foarte bine le face Constantinescu

Comentariile sunt închise.