Parlamentarii PSD Constanța au ajuns la Isaccea cu 17 microbuze pline cu ajutoare pentru refugiați

Conducerile organizațiilor Județeană și Municipală PSD Constanța, parlamentari constănțeni, primari, membri ai Biroului Permanent Județean și simpli membri de partid sau simpatizanți au însoțit astăzi convoiul umanitar cu ajutoare pentru refugiații ucraineni – haine, pelerine de ploaie, corturi, jucării ptr copii, materiale sanitare (medicamente, kituri de prim ajutor, fașe, mănuși), hrană ptr bebeluși, apă îmbuteliată, dulciuri, alte alimente – ce a avut ca destinație punctul de trecere a frontierei de la Isaccea, Tulcea.

Reprezentanții PSD spun că este deja al doilea convoi, în numai trei zile, după cel livrat cu succes pe 1 martie.

Mai exact, a fost vorba de 17 microbuze de marfă, pline la maximum. O mențiune specială pentru primarii PSD din județul Constanța, care s-au mobilizat și, din donații personale și ale cetățenilor din localitățile lor, au adunat imediat încă o cantitate semnificativă de ajutoare. În afară de produsele de strictă necesitate, aduse la Isaccea, o mare parte din materiale au fost descărcate, în vederea sortării și direcționării lor, într un depozit din Tulcea.

Președintele organizației Județene a PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a declarat că a fost nevoie de o asemenea mobilizare umană pentru că s-a dorit ca, în afara donării propriu-zise de ajutoare, refugiații să fie întâmpinați cu căldură, compasiune și simpatie. Să simtă că nu sunt singuri, în fața nenorocirii războiului. Oamenii au fost încurajați și îndemnați să nu-și piardă speranța, pentru că și românii – ca întreaga lume civilizată – sunt alături de ei și dau dovadă de solidaritate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult