Ofițer de poliție din cadrul I. P. J. Constanța, arestat preventiv pentru vătămare corporală

La data de 08 iunie 2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul D.A., aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, cu gradul profesional de inspector de poliție.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că la data de 04.06.2021, orele 13.15, inculpatul D.A. i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni.

În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului.

Inculpatul și victima frecventau același bar, agresiunea s-a produs în proximitatea locației, din municipiul Constanța, iar motivația agresiunii nu a fost stabilită până la acest moment procesual.

D.A. este ofițer de poliție în cadrul Secției 5 din cartierul KM 4-5, zonă în care s-a și produs acest incident. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult