AcasăActualitateNouă tineri au fost depistaţi de către poliţiştii constănţeni, având droguri asupra...

Nouă tineri au fost depistaţi de către poliţiştii constănţeni, având droguri asupra lor

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au acţionat, în baza Planului de Măsuri „Estival 2012”, în perioada 17-19.08.2012, cu ocazia desfăşurării evenimentului muzical „SunWaves 2012”, în zona Hanul Piraţilor, pe plaja din localitatea Năvodari, desfăşurând activităţi specifice de combaterea a traficului şi consumului ilicit de droguri, ocazie cu care au fost prinşi în flagrant 9 tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 34 ani, domiciliaţi în Constanţa, Bucureşti, Ploieşti, Făgăraş, Turda şi Bacău, în marea lor majoritate studenţi, care deţineau, în vederea consumului propriu, droguri de risc şi mare risc.

Acestora, poliţiştii le-au întocmit 8 dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc şi mare risc, fapte prev. şi ped. de art.4 al.1 şi 2 din Legea 143/2000.

De la cei în cauză a fost capturată cantitatea totală de :

6,5 gr. cannabis

3 comprimate ecstasy

5 ţigarete confecţionate artizanal, tip joint.

Cu toţii sunt cercetaţi în stare de libertate de către procurorii din cadrul DIICOT Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu poliţiştii antidrog.