AcasăActualitateNoi indicatori tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare și modernizare Teatrul de Vară Mamaia”!

Noi indicatori tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare și modernizare Teatrul de Vară Mamaia”!

Valoarea totală actualizată a proiectului se ridică la 32.210.459,07 lei cu TVA, iar durata de realizare a investiției propusă este de 21 de luni, din care trei luni proiectarea și 18 luni execuția. Prin realizarea acestei investiții se asigură condiții corespunzătoare în vederea desfășurării activităților culturale pe perioada estivală.

”Sunt obiective de o amploare semnificativă pentru întreaga comunitate, față de care depunem eforturi susținute pentru a le reabilita și pune în valoare. Uneori, însă, aceste proiecte necesită mai mult timp decât am sperat inițial.
Un exemplu elocvent în acest sens este Teatrul de Vară Mamaia, pentru care recent am aprobat noi indicatori tehnico-economici în cadrul ședinței CJC. După cele două proceduri de achiziție inițiate în urma aprobării acestor indicatori, am constatat cu regret că nu s-au arătat suficienți operatori economici interesați. Motivul? Durata inițială de execuție de 10 luni a fost considerată prea scurtă, iar la ultima procedură cele două oferte depuse s-au dovedit a fi neconforme. În urma acestor constatări, am solicitat proiectantului actualizarea graficului de proiectare și execuție. Astfel, noul grafic prevede o durată totală de realizare a investiției de 21 luni, cu 3 luni destinate proiectării și 18 luni pentru execuție.
Cu speranța că noii indicatori tehnico-economici vor stârni interesul operatorilor economici, deschidem invitația către societățile cu experiență în proiectare și execuție pentru a participa la următoarea rundă a procedurii de achiziție, care se va relua în perioada următoare. Scopul nostru este să realizăm reabilitarea acestui obiectiv cultural de referință și să restabilim tradiția festivalurilor de amploare pentru a oferi o experiență de neuitat generațiilor viitoare.”, a declarat Mihai Lupu, președintele C.J. Constanța.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.