Nicoleta Bercaru, dată afară de la conducerea Centrului Cultural ”Teodor Burada”. Poate nu mai auzim de ea!

Numită ca director interimar al Centrului Cultural ”Teodor Burada”, Nicoleta Bercaru a fost demisă, astăzi, din funcție, în ședința de Consiliu Județean. Proiectul a fost depus de consilierii liberali și a trecut cu ajutorul votului celor de la PMP și ALDE.

Liberalii au arătat faptul că Bercaru nu are competență, experiență și vechime într-o instituție de cultură, nu a fost prezentat un proiect de management al acesteia, nu s-au stabilit criterii de performanță, iar persoana nu a fost evaluată. Practic, spun liberalii, Bercaru a fost pusă director doar pe prietenie și din considerente politice.

Spre surprinderea tuturor, proiectul celor de la PNL a trecut, iar Bercaru și-a făcut bagajul și s-a cărat acasă la ea, așa cum era normal să se întâmple.

Despre mizeriile pe care le-a făcut în scurta perioadă în care a fost director al Centrului Cultural ”Teodor Burada” vom povesti într-un material viitor. Momentan savurăm momentul și ne bucurăm că s-a îndreptat o mică parte din răul făcut culturii constănțene.

Sperăm să nu îi găsească Marius Horia Țuțuianu o altă sinecură pe la Consiliul Județean, așa cum se obișnuiește în ultimul timp.

Citește și:

Nicoleto, doar o vorbă să-ți mai spun!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult