AcasăActualitateNEVERSEA, locul unde muzica unește oameni

NEVERSEA, locul unde muzica unește oameni

S-a terminat și ediția cu numărul cinci a festivalului NEVERSEA. O ediție aniversară.

Pe cele șase scene amenajate în acest an s-a cântat muzică de toate genurile. DJ renumiți și artiști cunoscuți au încântat timp de patru zile un public numeros.

A fost diversitate, a fost muzică pentru toate gusturile, de la rock, oldies, tech-house sau deep-house la cântece de petrecere, lăutărești și manele. Cum s-au împăcat toate aceste genuri muzicale? Perfect. Fiecare s-a dus la scena preferată și s-a distrat. N-au existat incidente, nu s-a bătut nimeni cu nimeni, toată lumea a râs, a dansat și s-a relaxat timp de patru zile.

Pentru că muzica unește, iar oamenii nu pot fi judecați după gusturile muzicale. Altele sunt criteriile. ”Tolerarea este cel mai mare dar al minții”, iar la Neversea am văzut oameni care au înțeles să respecte, oameni civilizați, oameni care s-au bucurat de un festival frumos.

Neversea este cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc. De fapt, singurul eveniment important. Aproape 280.000 de persoane au venit în Constanța pentru acest festival. Banii se duc la Cluj, spun unii. Da, o parte din bani se duc la Cluj, pentru că organizatorii sunt din Cluj.

Doar că zeci de mii de participanți s-au cazat în Constanța, au mâncat la restaurantele din Constanța, au luat taxiurile din Constanța sau au mers cu autobuzele de aici. Asta la o simplă privire, fără să calculăm taxe sau impozite.

 

”Este cea mai frumoasă ediție Neversea de până acum. Nu degeaba a fost o ediție aniversară. Ne-am bucurat de foarte mulți oameni, o medie de peste 70.000 de participanți pe zi, în cele patru zile. Au fost mulți artiști care au venit aici, la Constanța, premiere în România, pe care le-am bifat anul acesta. A fost cu adevărat fabulos. Aproximativ 280.000 de participanți, 150 de artiști, iar 10% din public a venit din afara țării pentru a vedea festivalul Neversea și pentru a descoperi România. Dacă ne uităm la partea financiară, în comunitate au rămas, după festival, undeva la 20-30 milioane euro. Cea de-a cincea ediție a festivalului Neversea a fost plină de culoare, de piese ascultate în premieră, de lacrimi de bucurie, de hohote de răs, de dans până la răsărit, a fost despre cea mai faină gașcă de prieteni care a cântat alături de artiștii preferați la fiecare dintre cele șase scene ale festivalului. Neversea 2023 a fost locul în care, împreună, am construit noi amintiri. ”, a declarat Edy Chereji, organizator al festivalului Neversea.

Organizatorii au lansat oficial și posibilitatea de register pentru ediția 2024: http://neversea.com/register

Toți fanii Neversea se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preț special. Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de UN VOUCHER 100 de RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.