AcasăActualitateNereguli grave la Zoom Beach. Activitatea a fost suspendată

Nereguli grave la Zoom Beach. Activitatea a fost suspendată

În urma unui control al polițiștilor, societatea comercială care administrează plaja Zoom din zona Faleză Nord a primit mai multe sancțiuni contravenționale pentru încălcarea legii, iar activitatea i-a fost suspendată deoarece vindea băuturi alcoolice minorilor.

”La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au procedat la verificarea unei societăți comerciale de pe plaja 3 Papuci, ocazie cu care s-a constatat că agentul economic în cauză nu respectă prevederile Legii 333/2003 și H.G. 301/202.

Totodată, s-a constatat că cei 4 agenți de pază ai societății comerciale, aflați în serviciu, nu sunt dotați și echipați conform prevederilor legale în vigoare.

Astfel, societatea comercială a fost sancționată contravențional, în baza H.G. 301/2012, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei.

Totodată, agenții de pază au fost sancționați contravențional, în baza Legii 333/2003, cu amenzi în valoare de 1.200 de lei.

De asemenea, s-a constatat că un angajat al societății comerciale în cauză vindea băuturi alcoolice minorilor.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 100 de lei.

Totodată, societatea comercială a fost sancționată, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru permiterea comercializării de băuturi alcoolice minorilor, iar, ca măsură suplimentară, s-a dispus suspendarea activității acesteia.

De asemenea, societatea comercială în cauză a fost sancționată contravențional, în baza Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru tulburarea liniștii publice prin folosire de instrumente muzicale la intensitate mare.”

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanța.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.