AcasăActualitateMohammad Murad, candidat AUR la Consiliul Județean: ”Trăim vremuri în care hoții...

Mohammad Murad, candidat AUR la Consiliul Județean: ”Trăim vremuri în care hoții devin demnitari, iar oamenii lipsiți de cultură ajung importanți”

Mohammad Murad, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Constanța, și-a lansat, miercuri seara, programul electoral.

La eveniment a fost prezent și George Simion, președintele AUR.

”Sunt un om de afaceri. Dar înainte de orice, sunt om. Și mă simt român pe deplin, pentru că deși nu m-am născut aici, cu siguranță aici voi muri. Aici s-au născut copiii mei, sufletul meu și tinerețea mea. Lacrimi de bucurie, de tristețe, chinul și multe amintiri le am și le las aici, așa cum las copiilor o educație pe care să o ducă mai departe. Iubesc România! Pentru mine țara este cea mai importantă. Sunt aici de la 17 ani și am trecut și prin bune, și prin rele. Am trăit România profundă și astăzi le sunt recunoscător tuturor celor care m-au susținut, care mi-au dat șansa să mă exprim, să fac tot ceea ce nu am putut să fac în țara mea măcinată de război civil. Vreau să fiu un luptător în România și să distrug cele patru mari fenomene care macină această țară: Trădare, Hoție, Birocrație, Corupție. Din păcate, trăim vremuri în care hoții devin demnitari, iar oamenii lipsiți de cultură ajung importanți”, a spus Murad.

Principalele direcții pe care le are în vedere ca și președinte al CJ sunt legate de seniori județului, educație, sănătate, sport, cultură, turism etc.

https://atacdeconstanta.com/wp-content/uploads/2024/05/program-Murad.pdf

  • Comandat de ALIANTA PENTRU UNIREA ROMANILOR filiala Constanța
  • Executat de SC CITYSERV SRL – portal www.atacdeconstanta.com
  • CUI mandatar financiar coordonator: 21240330