Mircea Titus Dobre: ”PSD Constanța este competitorul nostru politic. Nu există niciun fel de discuție cu Decebal Făgădău”

Deputații constănțeni ai PRO România, Mircea Titus Dobre și Mircea Banias, împreună cu secretarul general adjunct al partidului la nivel național, Răzvan Filipescu, au susținut, vineri, 1 martie 2019, o conferință de presă, în cadrul căreia au vorbit despre intențiile formațiunii politice cu privire la viitoarele alegeri.

Pentru că au existat zvonuri privind cooptarea primarului Decebal Făgădău în Pro România, Mircea Titus Dobre a subliniat faptul că nu s-a purtat nicio discuție cu edilul Constanței.

”PSD Constanța este competitorul nostru politic. Pro România va avea listă de consilieri județeni, va avea candidat la funcția de primar în municipiului Constanța și în toate localitățile. Avem aproximativ 75-80% din localități acoperite cu organizații locale. PSD trebuie să înțeleagă foarte clar că va avea competiție electorală în Pro România. Nu există niciun fel de discuție cu Decebal Făgădău vizavi de trecerea la Pro România. Toate aceste zvonuri, șușanele, sunt false”, a subliniat Mircea Titus Dobre.

La rândul său, deputatul Mircea Banias spune că, la nivelul județului Constanța, Pro România are deja sprijinul unor primari.

”În cel mai scurt timp vom avea organizații în fiecare localitate din județul Constanța. Avem sprijinul unor primari din județ: nu pot să vă spun cum se numesc pentru că legea partidelor politice îi împiedică să își manifeste adeziunea sau sprijinul pentru că își riscă mandatele de primar. De exemplu, avem o înțelegere cu primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie și, cel mai probabil, el se va alătura proiectului Pro România pentru alegerile din 2020.”, a declarat Mircea Banias.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult