AcasăActualitateMihai Lupu: ”Consilierii județeni PNL i-au trădat pe constănțeni!”

Mihai Lupu: ”Consilierii județeni PNL i-au trădat pe constănțeni!”

”Valul PNL-ist și toată caracatița Mitroi-Huțucă-Ciutureanu îi lasă fără bani de salarii pe angajații de la Drumuri Județene SA, fără bani și organigramă pe cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPConstanța), fără bani pe elevii cărora să le fie decontat transportul în județul Constanța, fără bani pentru bursele acordate elevilor din unitățile de învățământ special aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța și fără un cămin pentru cei de la Seminarul Teologic.

Au votat împotriva proiectelor vitale pentru județul nostru. Acești oameni, care ar trebui să fie în slujba constănțenilor, au demonstrat că nu le pasă de elevi, de sănătatea noastră, de bugetul județului, de tinerii înscriși la Seminarul Teologic și nici de viitorul acestui județ.

Niște oameni trimiși în CJC să rezolve probleme nu aprobă proiecte necesare județului! Ce le spunem locuitorilor județului acum, la final de mandat? Prin votul nostru puteam să dăm gratuitate elevilor! Împotriva cui există această înverșunare? Împotriva oamenilor din acest județ, a elevilor?

Votăm împotriva unui cancer pe care îl avem, votăm împotriva ieșirii CJC din ADD, care sifonează banii publici! Cum vor mai ridica capul acei consilieri care blochează proiectele?”

Mhai Lupu, candidat PUSL la Consiliul Județean Constanța

DECISIV PENTRU CONSTĂNȚENI!

DECISIV PENTRU JUDEȚUL CONSTANȚA

 

  • Comandat de PUSL – Filiala Județeană Constanța
  • Executat de SC Cityserv SRL – portal www.atacdeconstanta.com
  • CUI mandatar financiar coordonator 21240113

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!