AcasăActualitateMașini confiscate și plângeri penale, la Constanța

Mașini confiscate și plângeri penale, la Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere cum reprezentanții unei societăți comerciale aruncau deșeurile inerte în alte locuri decât cele autorizate.

Pentru încălcarea prevederilor OUG 92/2021, art.20, alin 4, societatea respectivă a fost sancționată cu amendă în valoare de 50.000 lei. De asemenea, polițștii locali au aplicat și sancțiunea complementară de confiscare a celor 3 vehicule folosite la săvârșirea contravenției.

Mai mult, pentru săvârșirea infracțiunii de îngropare a deșeurilor, conform art. 66 alin 1, litera F din OUG 92/2021, se va înainta plângere penală împotriva celor responsabili.

”Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Articolul precedent
Articolul următor