AcasăActualitateMărfuri contrafăcute și braconaj. Iată ce au descoperit polițiștii de frontieră

Mărfuri contrafăcute și braconaj. Iată ce au descoperit polițiștii de frontieră

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de 60.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră de la PTF Ostrov.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au descoperit, într-un microbuz articole vestimentare în valoare de 60.000 de lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 04.02.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră, în cadrul activității de control la frontieră, pe sensul de intrare în ţară, au descoperit într-o autoutilitară, înmatriculată în R. Moldova, condusă de către un cetățean moldovean în vârstă de 27 de ani, 370 tricouri și 93 perechi de treninguri, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Produsele, în valoare de aproximativ 60.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Peste 100 kg de pește, descoperite de polițiștii de frontieră în portbagajul unui autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în urma valorificării unei informații, au descoperit într-un autoturism cantitatea de 103 kg de pește proaspăt, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.

În data 03.02.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au efectuat controlul asupra unui autoturism, în care se aflau două persoane, pe raza localității Lumina, ocazie cu care au descoperit în portbagaj cantitatea de 103 kg de pește proaspăt, specia caras, crap, șalău și știucă, pentru care existau documente justificative.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “deținerea şi transportul de pește, fără documente legale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!